film

film voor uw website
voorlichting- en instructiefilm
een documentaire
de filmcoach

website

een website die anders is
een website die goed vindbaar is
begeleiding bij het vormgeven van internet communicatie

stel een vraag knopRondW100

of bel voor informatie

Tel. 0515-579536

multimedia

een blikvanger
een informatiepunt
interactieve programma's
regeltechniek

wat we doen

* filmen en monteren

* website en multimedia ontwerp

* trainen en opleiden

mijnfilm.com

Over het maken van film en video.

Vraag het de filmcoach, leer de technieken om je idee vorm te geven of volg een technische workshop. En natuurlijk maken wij ook film, voor op website en tv.

 

 

Filmcoach

Studio2

Workshop

Mijn film

  
filmcoach2
faciliteitenmonteren
workshopfilm
mijnfilmimg2
 
 
individuele coaching
techniek en creativiteit
montagestudio
vanaf 40 euro per dag
film
driedaagse
digitaal
document
 
 
  de filmcoach neem hier contact op  workshop  levensverhaal  

websites

 • website ontwerp en beheer

  website ontwerp en beheer

  Een website voor organisatie of bedrijf.

  Ook voor het renoveren van oude websites.

  Er zijn websites te kust en te keur en bijvoorbeeld ook voor een appel en een ei.

  De ene website schreeuwt nog harder dan de ander, leuk als je van lawaai houd.

  Wij houden daar niet van.

  Wij houden van een website die voor u werkt, eentje die makkelijk is te vinden en waar uw bezoeker makkelijk de juiste informatie vindt.

  Als u bijvoorbeeld zelf inhoud op uw website wilt leren plaatsen dan trainen we u daarin.

   

 • Comite International de Dachau

  Comite International de Dachau

  Frame to frame maakt en beheert bijvoorbeeld de website van het Internationale Dachau Comité (CID).
  Een internationale website in drie talen en met bijdragen uit 15 landen.

  Het CID is als onafhankelijke organisatie de spreekbuis van de voormalige gevangenen uit 37 landen, waaronder Duitsland. Het Internationaal Dachau Comité werd zelfs al vóór 29 April 1945 (bevrijding van het concentratiekamp Dachau) door de gevangenen van het concentratiekamp zelf opgericht. Het voormalig kampterrein werd, dankzij de toewijding en betrokkenheid van het Internationaal Dachau Comité (CID), in 1965 een officiële gedenkplaats.

   

  bekijk de website

 • Protacte

  Protacte

  Maatschap Protacte

  Protacte is een maatschap in de gezondheidszorg waar uiteenlopende activiteiten onder één dak plaatsvinden.

   

  bekijk de website

 • mijn website?

  mijn website?

  Veel websites lijken erg op elkaar, wij vinden het leuk om een website te maken die anders is.

  Maar als u graag een website wilt die lijkt op de website van ..... dan kan dat.

  Ik wil meer weten over een website.

  Neem dan vrijblijvend contact op.

multimedia

 • digitale presentatie
  Met de multimedia soft- en hardware van frame to frame kun je automatisch beeld en geluid afspelen. In een museum, school, wachtkamer, waar je maar wilt. De inhoud van de presentatie kan eenmalig worden geprogrameerd of automatisch, via internet, steeds weer vernieuwd. Een presentatie kan een doorlopend verhaal zijn of interaktief. Een digitale presentatie hoeft zich niet te beperken tot beeld en geluid, je kunt ook bijvoorbeeld verlichting en verwarming besturen. Multimedia apps van f2f worden vooral toegepast daar waar het handig is om zaken interaktief te regelen.
 • techniek en besturing
  Bij het produceren van AV producties ontstaat soms als spin-off een product. Zo ontstond in een project de behoefte aan een soort totempaal met daaromheen takken met allerlei beeldschermen.De uitdaging was om een betaalbaar systeem te maken voor de synchrone weergave van 7 beeld- en geluidsbronnen. Later is het systeem toegepast voor een brede achtergrond projectie van 3x12 meter met een resolutie van 1024x 3840 (zie foto).
 • milieu en interactie

  We kunnen er niet meer omheen, onze behoefte aan meer is niet goed voor het milieu, meer kilometers maken, meer energie gebruiken, meer bling bling. Maar hoe verander je dat? We leven steeds meer in een virtuele wereld waardoor de gevolgen van wat we doen en laten niet direct ervaarbaar zijn. Je merkt bijvoorbeeld niet dat Groningen verzakt omdat jij de kachel aan zet. Als het warm is doe je een raam open, maar zet je ook de kachel uit?

   multimedia en Interactieve regeling

  f2f houd zich bezig met een grensgebied van multimedia en domotica. De ontwikkeling van interactieve energie systemen vraagt eenzelfde soort strategische kennis en inzicht in menselijk gedrag als het maken van AV en multimedia toepassingen. Hoe verleid je mensen tot een ander gedrag?

  Read more

 • Bubbels en milieu

  gasbelklsch

  bubbels

  De gasbel stoot rillend zijn laatste adem uit en we kwaken wat af daarover. De kraan dicht en wat dan?

  Jan Terlouw wees er onlangs maar weer eens op dat bij ons het langetermijn gen ontbreekt. Daar zit wat in ik zou er aan toe willen voegen dat we vooral last hebben van het "niet mijn probleem virus" of de "ik heb wel wat beters te doen bacterie" . Zelf sta ik natuurlijk ook onder invloed van dezelfde genen, virussen en bacterien. Maar daarnaast vind ik het leuk om iets nuttigs te maken.  Daarom dit meet systeem.screenshot14channel

  14 kanaals meet systeem

  Via een usb poort van je computer leest de software elke 30 seconden maximaal 14 temperatuuren en slaat die per dag op in een bestand wat je simpel in open office of exel omzet in een grafiek. Zo kun je meten om de cv af te regelen, of om de werking van de koelkast te controleren of.... Als je handig bent met de soldeerbout dan zijn de bouwkosten rond de vijftig euro.

  Aan de slag

  Als je zelf wilt bouwen of iets wilt laten bouwen kijk dan hier verder

   

  Meer duurzaam hoe doe je dat?

  We kunnen er niet meer omheen, onze behoefte aan meer is niet goed voor het milieu, meer kilometers maken, meer energie gebruiken, meer bling bling. Maar hoe verander je dat? We leven steeds meer in een virtuele wereld waardoor de gevolgen van wat we doen en laten niet direct ervaarbaar zijn. Je merkt bijvoorbeeld niet dat Groningen verzakt omdat jij de kachel aan zet. Als het warm is doe je een raam open, maar zet je ook de kachel uit?

  Interactie

  f2f houd zich bezig met een grensgebied van multimedia en domotica. De ontwikkeling van interactieve systemen vraagt eenzelfde soort kennis en inzicht in menselijk gedrag als het maken van AV en multimedia toepassingen. Hoe verleid je mensen tot een ander gedrag?

  Ervaring

  Als je hout moet hakken om je huis warm te houden dan ben je best bereid de ramen en deuren gesloten te houden om er voor te zorgen dat de warmte niet naar buiten vliegt. Er is immers een directe relatie tussen het warmteverlies en de arbeid die je moet verrichten.

  Op eenzelfde manier is een uurtje op deze stroomfiets zwoegen en daarna merken hoe kort je je kamer kunt verlichten met de opgewekte energie ook een leerzame ervaring. En als je met dezelfde hoeveelheid energie je kamer probeert te verwarmen dan krijg je een idee over hoe ver we nog van een gas loos tijdperk af zijn.

   

   

portfolio

De Nationale Vuurwerkshow

De Nationale Vuurwerkshow

De Nationale Vuurwerkshow is serieuze voorlichting over vuurwerk verpakt in een vette theatrale setting. Gemaakt in samenwerking met ROC Friese Poort Leeuwarden en in opdracht van Politie, Halt en GGZ.

Read more

voorjaarsontwaken

voorjaarsontwaken

In juni 2014 ging "scènes uit voorjaarsontaken" in het première. De korte film is gebaseerd op het toneelstuk dat Frank Wedekind in 1890 op 26 jarige leeftijd schreef. Lees meer over de inhoud van het stuk op wiki.

Leerlingen van de theater eindexamenklas van ROC Friesepoort werkten onder regie van Gooitsen Eenling aan deze klassieker. Filmer Klaas Rusticus bewerkte scènes uit het stuk tot een film.

bekijk de trailer

Read more

 

missie

afbeeldingmissie

 

De producties van frame to frame gaan over verandering op het gebied van mens en maatschappij. Daarnaast geven we workshops: filmen, acteren, monteren en mediacultuur. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het maken van audiovisuele programma's

frame: to express something choosing your words carefull.
frame of mind:  the way someone thinks or feels about something at a particular time.
frame of reference:  a set of ideas or facts accepted by a personwhich explains their behaviour, opinions or decisions.
 
 
 

contact

 

contact formulier


naam:*
E-mail:*
ik heb een vraag:

 

  .    .

Idserdaweg 2

8762 pm Hieslum,

Tel. 31515-579536

mob.0648808993 

 


 

 

 

 

 

© 2020 frame to frame All Rights Reserved