portfolio

De Nationale Vuurwerkshow

De Nationale Vuurwerkshow

De Nationale Vuurwerkshow is serieuze voorlichting over vuurwerk verpakt in een vette theatrale setting. Gemaakt in samenwerking met ROC Friese Poort Leeuwarden en in opdracht van Politie en GGZ.

Read more

voorjaarsontwaken

voorjaarsontwaken

In juni 2014 ging "scènes uit voorjaarsontaken" in het première. De korte film is gebaseerd op het toneelstuk dat Frank Wedekind in 1890 op 26 jarige leeftijd schreef. Lees meer over de inhoud van het stuk op wiki.

Leerlingen van de theater eindexamenklas van ROC Friesepoort werkten onder regie van Gooitsen Eenling aan deze klassieker. Filmer Klaas Rusticus bewerkte scènes uit het stuk tot een film.

bekijk de trailer

Read more

JIB

JIB

Jongeren In Beeld is een project waarbij jongeren hun leefomgeving in beeld brengen. Het project is uitgevoerd in Harlingen Bolsward en Het Bild.Gemaakt in opdracht van Gemeente en Provincie.

Read more

Onbekend

Onbekend

Onbekend is een merkwaardig verhaal over liefde, dromen en steeds weer wakker worden. De film is het resultaat van een driedaagse workshop film.

Read more

Theater Vormgeving

Theater Vormgeving

Voorbeelden van voor theater gemaakte projecties gemaakt van bewerkte natuur opnamen.

Read more

Geen Mens Is Illegaal

Geen Mens Is Illegaal

UIt de theatervoorstelling And Still I Rise een mediacompilatie oorspronkelijk gemaakt voor 7 schermen.

Read more

De Anderen

De Anderen

De Anderen is een multimedia project begonnen in 1999 met een voorstelling en een televisieprogramma. Daarna doorontwikkeld tot lespakket over zinloos geweld. Uitgegeven als lesmateriaal, boek en video. Daarna voor individueel werken op Cd-rom uitgebracht. In 2007 gepresenteerd als website en in 2014 aangevuld met "Scènes uit voorjaarsontwaken", een verhaal over opgroeien uit 1890.

Read more

 

© 2018 frame to frame All Rights Reserved